Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €150
  • Buy more, Get more
  • Smaakvolle designs
  • PEFC gecertificeerd drukwerk

Milieu

Drukproces:

 

Onze leverancier drukt onze placemats met drukpersen die 100% draaien op zonne-energie.
Er wordt gedrukt op moderne drukpersen waardoor het gebruik van IPA (Isopropylalcohol) wordt beperkt tot minder dan 2,5% en ze energiezuinig zijn. Dit komt ten goede van het milieu!

 

Papier:

 

Onze keuze voor PEFC-gecertificeerd papier is duidelijk, het zorgt er voor dat onze placemats ook hun steentje bijdragen aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

PEFC is een internationaal label voor duurzame bosbouw, opgericht in 1999. Het label is van toepassing op hout en papier.

Het label garandeert dat het papier uit een duurzaam beheerd bos afkomstig is. De vezels die gebruikt worden voor de productie van het papier, moeten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen of gerecyclede vezels. Het label heeft twee varianten: PEFC en PEFC gerecycled.

Het label wordt beheerd door de Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC), een internationale, niet-gouvernementele milieuorganisatie die verantwoorde en duurzame houtwinning wil stimuleren. Daarmee gaat het op zoek naar een evenwicht tussen de ecologische, sociale en economische functies van houtwinning. Alle actoren in het bos worden daarbij betrokken: boseigenaars, de industrie, milieuorganisaties, wetenschappers en andere gebruikers van het bos.

Meer informatie vindt u op pefc.be

 

Recyclage:

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »