Menu
EUR
Dit is Tasty Placemats

Dit is Tasty Placemats

Door: Rob Van Beeck Reacties: 0

Tasty Placemats is een jong en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de verkoop van papieren placemats aan de horeca-industrie. Het bedrijf is opgericht met als doel om horeca-ondernemers te voorzien van aantrekkelijke, functionele en duurzame placemats, die een meerwaarde bieden aan de eetervaring van hun gasten.

Het assortiment van Tasty Placemats is nog niet heel uitgebreid maar biedt voor elke stijl en smaak een geschikt ontwerp. Zo zijn er klassieke en traditionele ontwerpen, maar ook moderne en trendy designs. Daarnaast kunnen horeca-ondernemers kiezen voor gepersonaliseerde placemats met hun eigen logo, afbeelding of tekst. Dit biedt een unieke kans om de branding van uw bedrijf te versterken en een professionele uitstraling te creëren.

De placemats van Tasty Placemats zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd met behulp van duurzame materialen en processen. Zo zijn de placemats gemaakt van PEFC-gecertificeerd papier, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Ook wordt er gebruik gemaakt van geurarme-inkt op waterbasis, wat zorgt voor minder belasting van het milieu. Bovendien zijn de placemats volledig recycleerbaar en dragen zo bij aan een circulaire economie.

Naast het bieden van hoogwaardige producten, hecht Tasty Placemats veel waarde aan klanttevredenheid en service. Wij werken nauw samen met horeca-ondernemers om de juiste ontwerpen te vinden die aansluiten bij de wensen en behoeften van hun gasten. Daarnaast biedt Tasty Placemats concurrerende prijzen en snelle levering aan horecabedrijven van elke omvang, zodat zij hun gasten snel en efficiënt kunnen voorzien van hoogwaardige en duurzame placemats.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, geef als eerste uw reactie!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »