Menu
EUR
Het Verbeteren van de Eetervaring in Woonzorgcentra met Tasty Placemats

Het Verbeteren van de Eetervaring in Woonzorgcentra met Tasty Placemats

Door: Rob Van Beeck Reacties: 0

Woonzorgcentra zijn een belangrijk onderdeel van de zorg voor oudere volwassenen. Naast medische zorg is de kwaliteit van leven van bewoners van cruciaal belang. Een van de manieren waarop woonzorgcentra de kwaliteit van leven kunnen verbeteren, is door aandacht te besteden aan de kleine details, zoals de eetervaring. In deze blogpost onderzoeken we hoe het gebruik van papieren placemats van Tasty Placemats kan bijdragen aan een betere eetervaring voor de bewoners.

De Voordelen van Papieren Placemats in Woonzorgcentra:

 1. Hygiëne en Gemak: Papieren placemats zijn gemakkelijk te vervangen en helpen de eettafels schoon te houden. Dit is vooral belangrijk in zorginstellingen waar hygiëne een prioriteit is.

 2. Aantrekkelijk Ontwerp: Tasty Placemats biedt een breed scala aan aantrekkelijke ontwerpen die de eetomgeving opfleuren en de eetlust van bewoners kunnen stimuleren. We hebben ontwerpen die het hele jaar kunnen gebruikt worden zoals de Monstera placemat.
  Ook seizoensgebonden placemats hebben we in het assortiment: Herfst - Winter - Lente - Zomer
  Tot slot hebben we ook nog een assortiment voor feestdagen: Kerst - Pasen - Moederdag/Valentijn - Verjaardag - Nieuwjaar / Jubileum

 3. Milieu Vriendelijk en Kwalitatief: Alle placemats van Tasty Placemats worden gedrukt op hoog kwalitatief 90gr papier dat het PEFC label draagt. Uiteraard zijn onze placemats ook 100% recycleerbaar. Daarnaast worden onze placemats ook gedrukt met geurarme inkten op waterbasis, dit zorgt er voor dat er zeker geen chemische drukkerij-geur met de placemats aan tafel komt.

 

Hoe Tasty Placemats te Implementeren:

 1. Selecteer Geschikte Ontwerpen: Kies placemats die passen bij de sfeer en het thema van het woonzorgcentrum.

 2. Seizoensgebonden Updates: Pas de placemats aan de seizoenen en/of feestdagen aan.

 3. Feedbackverzameling: Moedig bewoners aan om hun mening over de placemats te delen.
 4. Betrek het Personeel: Zorg ervoor dat het personeel op de hoogte is van het gebruik van de placemats en hoe ze deze in de dagelijkse routine kunnen integreren.

Conclusie:

Het gebruik van papieren placemats van Tasty Placemats in woonzorgcentra kan een eenvoudige maar effectieve manier zijn om de eetervaring van bewoners te verbeteren. Door hygiëne en aantrekkelijke ontwerpen te combineren, kunnen deze placemats de algehele kwaliteit van leven in woonzorgcentra positief beïnvloeden.

Woonzorgcentra die blijven streven naar manieren om de levenskwaliteit van hun bewoners te verhogen kunnen bij Tasty Placemats een waardevolle aanvulling vinden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, geef als eerste uw reactie!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »