Menu
EUR
Tasty Placemats Jubileum!!

Tasty Placemats Jubileum!!

Door: Rob Van Beeck Reacties: 0

Tasty Placemats is 1 jaar Live en dat vieren we met 2 nieuwe ontwerpen!

Bij Tasty Placemat vieren we een mijlpaal: ons eerste jubileum! In het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om een gevarieerde collectie van placemats aan te bieden die stijl en functionaliteit combineren. Met trots kondigen we aan dat we nu 40 unieke designs in ons assortiment hebben, inclusief onze nieuwste toevoegingen: Tropisch Fruitparadijs en Koffie en Croissants.

Tropisch Fruitparadijs Deze placemat brengt een explosie van kleur en frisheid naar je tafel. De blauwe achtergrond, omgeven door een rand van vers tropisch fruit zoals ananas, kiwi, sinaasappel, en meer, straalt zomerse vibes uit. Perfect voor zomerse feesten, picknicks en barbecues, deze placemat zorgt voor een levendige en uitnodigende sfeer.

Koffie en Croissants Voor de liefhebbers van een rustig, klassiek ontbijt is de Koffie en Croissants placemat een ideale keuze. Met een lichte marmeren achtergrond en een rand van geurige croissants, dampende koffie, en verse jus d'orange, brengt deze placemat de charme van een ontspannen ochtendontbijt naar je tafel. Voeg wat elegantie toe aan je dagelijkse routine of maak van je weekendbrunch een speciale gelegenheid.

Waarom Kiezen voor Tasty Placemat?

Onze placemats zijn meer dan alleen bescherming voor je tafel; ze zijn een statement van stijl en persoonlijkheid. Elk ontwerp is zorgvuldig gemaakt om niet alleen functioneel te zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Of je nu op zoek bent naar iets fris en levendig, zoals Tropisch Fruitparadijs, of iets klassieks en elegants, zoals Koffie en Croissants, we hebben voor ieder wat wils.

Bedankt voor Jullie Steun

Dit succes hebben we te danken aan jullie, onze trouwe klanten. Jullie feedback en steun hebben ons geholpen om te groeien en te verbeteren. We zijn verheugd om deze reis met jullie voort te zetten en kijken uit naar nog meer prachtige ontwerpen in de toekomst.

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, geef als eerste uw reactie!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »